Сцена / екран / ефир

Куклен театър Сливен с представления и в петък вечер

Програма за месец октомври

Куклен театър Сливен с представления и в петък вечер

 

◊ ПРОГРАМА ОКТОМВРИ 2020

От началото на месец октомври Държавен куклен театър – Сливен отваря врати за своите зрители и всеки петък от 18:00 часа. Поради намаления на 50% капацитет за допустимост на публика в закрити пространства, театърът предлага още една възможност да се докоснете до спектаклите от репертоара. Представленията се провеждат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

По традиция и неделните представления в 11:00 ч. са запазени за залата на Кукления театър. Спектаклите, които ще се играят всеки петък и неделя в салона са: „Кучето, което не знаеше да лае”, „Славеят”, „Красавицата и звяра” и „Грозното пате”.

През октомври се запазват и представленията на открито. Всяка събота от 11:00 часа спектакли на кукления театър ще се играят на есенната сцена в двора на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”. При влошаване на метеорологичните условия, ще се състоят в салона на театъра. Спектаклите, които ще може да гледате през октомври в Художествената гимназия са „Кучето, което не знаеше да лае”, „Трите прасенца”, „Снежанка”  и „Телефон 112”.

Повече информация за програмата и спектаклите може да откриете на сайта на театъра: www.puppets-sliven.eu/monthly, както и в социалните мрежи: фейсбук - www.facebook.com/slivenpuppets и инстаграм - @puppets.sliven

 

Автор: Държавен куклен театър - Сливен
28.09.2020 г. 09:17
Посетено: 486
Етикети: програма октомври, театър, куклен театър, Държавен куклен театър - Сливен
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/31734-kuklen-teatar-sliven-s-predstavleniya-i-v-petak-vecher