Сцена / екран / ефир

ХаХаХа ИмПро театър на път

Представления в Пловдив, Варна, Бургас

ХаХаХа ИмПро театър на път

 

◊ ПОКАНА

Август е месец на отпуските и приключенията. В същия дух и ние от ХаХаХа ИмПро театър тръгваме на път.

Къде можете да ни гледате това лято:

• Пловдив. На 13 август (четвъртък), от 20:30 часа ще ни намерите на откритата сцена на Държавен куклен театър - Пловдив. 

Предварителните билети са вече в продажба, на стойност 10 лева. Можете да ги намерите тук: Купи билет

В деня на събитието ще можете да закупите билети непосредствено преди представлението на стойност 12 лева. Група от 4-ма души влизат за 40 лева. Повече информация ще намерите във Facebook.

 

• Варна. На 14 август (петък) ще бъдем във Варна и по-точно ще играем във hashtagSTUDIO (ул. "Хан Аспарух" №2). Започваме точно в 21:00 часа.

Билетите са на стойност 12 лева и се закупуват на място. Препоръчителни са резервации на тел. 0885 753075. Направи резервация Повече информация за представлението ще намерите в събитието във Facebook.

 

• Бургас. Последната спирка за седмицата е в Бургас, hashtagPAVILION (крайбрежна алея до моста). Денят е събота, 15 август, а часът 21:00. 

Билетите ще бъдат по 12 лева и само на място. Направете своята резервация тук: Направи резервация Подробна информация ще намерите във Facebook.

* * *

За нас

ХаХаХа е първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, със стотици представления, на всевъзможни локации.

ИмПро: В импро театъра няма сценарий и предварително зададени роли. Каквото и да се случи ще се случи само веднъж, само за вас и само заради вас. Буквално.

Всяко ИмПро е застрашено от провал във всяка секунда. И тъкмо затова е толкова вълнуващо. Актьорите в ИмПро изпълняват много и различни роли. В ИмПро няма „аз", има „ние". Всеки играе за другите.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и...". Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. (Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно.) Импро театъра иска преди всичко кураж и въображение.

Всяко ИмПро е уникално.

 

Автор:
ХаХаХа ИмПро Театър
Публикация:
11.08.2020 г. 16:29
Посетено:
890
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/31546-hahaha-impro-teatar-na-pat