Сцена / екран / ефир

41 държави гласуват за Наградата на младата публика на ЕФА - онлайн в цяла Европа!

София участва за поредна година

41 държави гласуват за Наградата на младата публика на ЕФА - онлайн в цяла Европа!

 

◊ ФИЛМОВ ДЕН НА МЛАДИТЕ ЗРИТЕЛИ 2020

Европейската филмова академия и Международният филмов фестивал София Филм Фест отправят покана към младите зрители, които за поредна година имат уникалния шанс да изберат носителя на Наградата на младата публика на Европейската филмова академия.

На 26 април - Филмовият ден на младите зрители през 2020 година - Домът на киното в София, част от веригата на Европа Синемас, кани младежите, които обичат кино, да гласуват ОНЛАЙН.

Ето как ще протече и самата инициатива:

  • Всеки от филмите ще бъде на разположение в рамките на три дни – от 23 до 25 април 2020, в стрийминг платформата на Festival Scope.
  • Всеки млад киноман между 12 и 14 години, който е заявил участие, трябва да изпрати своите данни - име, фамилия, дата на раждане, своя електронна поща, град и държава.
  • Платформата Festival Scope ще създаде лични акаунти за всеки тийнейджър, заявил, че ще гласува, и те ще им бъдат изпратени на техните лични мейли.
  • Само младежите, които са изгледали и трите филма, ще имат право да гласуват!

Очаквайте подробности за филмите!

* * *

В едно истинско европейско гласуване резултатите от предпочитанията на младите зрители ще бъдат обобщени и победителят ще бъде обявен на церемония, която ще се предава пряко на специалния уебсайт yaa.europeanfilmawards.eu, където има допълнителна информация за номинираните филми и за градовете, участващи в гласуването.

* * *

Наградата на младите зрители се организира и връчва от Европейската филмова академия и EFA Productions с подкрепата на немския фонд Mitteldeutsche Medienförderung (MDM) и Програма Творческа Европа – МЕДИА на Европейския съюз.

 

 

Автор:
МФФ София Филм Фест
Публикация:
07.04.2020 г. 17:43
Етикети:
Европейска филмова академиянаградигласуванеонлайн
Международен филмов фестивал София Филм Фест
ЕФА
Награда на младата публика
Посетено:
1444
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/31101-41-darzhavi-glasuvat-za-nagradata-na-mladata-publika-na-efa-onlayn-v-tsyala-evropa