Сцена / екран / ефир

Сити Марк Арт Център: Онлайн излъчване на детския куклен спектакъл "Неродена мома"

04 април 2020 г., събота, 11:00 ч.

Сити Марк Арт Център: Онлайн излъчване на детския куклен спектакъл "Неродена мома"

 

◊ ПОКАНА

Скъпи деца и родители,

Скъпи приятели,

Заповядайте да помечтаем заедно в куклената интерпретация на класическата българска народна приказка „Неродена мома"!

На 04.04.2020 г., събота, в 11:00 чaса Сити Марк Арт Център ще Ви подари възможността да се докоснете до вълшебния свят на любовта и хармонията, до фантастичните и реалните образи в приказния свят на българското народно творчество.

Можете да се присъедините към online streaming-а на спектакъла „Неродена мома" в профила ни във Фейсбук: https://www.facebook.com/citymarkartcenter/

Онлайн излъчването е напълно безплатно! Ако желаете да подкрепите нашето начинание, за да можем да продължим срещите си с Вас, то моля, закупете виртуален билет. Това за нас ще бъде Вашата благодарност към труда и усилията на всички, ангажирани в реализирането на спектакъла. Имате възможност да ни подкрепите на https://live.cmart.info/nerodena-moma.html.

 

За спектакъла:

Кукленият спектакъл „Неродена мома" на Фондация „Арте Вива" е носител на множество награди от различни форуми: „За сценична идея и реализация",  „За съхранение традициите на българската народна приказка", за „Селекция и участие в Международния фестивал „Панаир на куклите" - София '2014 и др.

Сценична идея, драматизация и изпълнение – Симона Нанова 
Режисура – Христина Арсенова
Сценография – Десислава Петкова 
Кукли – Емилия Ковачева 
Музика – Група Орфика
 

Бъдете здрави и се пазете! 
#StayHome       

 

Автор:
Екип на Сити Марк Арт Център
Публикация:
03.04.2020 г. 13:38
Посетено:
3324
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/31091-siti-mark-art-tsentar-onlayn-izlachvane-na-detskiya-kuklen-spektakal-nerodena-moma