Сцена / екран / ефир

Събота за татковци с деца в Столичен куклен театър

Инициативата е част от Национална кампания „Да бъдеш баща“

Събота за татковци с деца в Столичен куклен театър

 

◊ ПОКАНА

Столичният куклен театър за поредна година ще се включи в Национална кампания „Да бъдеш баща, която се организира съвместно с Асоциация „Родители“.

 По случай Седмицата на бащата (11-17 ноември), в събота – 16 ноември, вратите на театъра ще са отворени за татковци с деца, които ще се забавляват в компанията на актьори от театъра с уъркшоп и театрално представление.

Инициативата цели да покаже както на децата, колко важни са бащите за техните първи крачки в живота, така и на самите татковци, че всяко едно дете е личност и най-голямата сила на таткото е да го подкрепя по неговия път.

От 15.00 часа в събота, малчуганите и татковците ще могат да се включат в театрална работилница - уъркшоп, за да направят заедно с актьор и сценограф от театъра, кукли от спектакъла „Котаракът в чизми“. След това - от 17.00 ч. - те ще могат да гледат и самото представление на сцената на Столичен куклен театър на бул. „Гурко“ 14.

 

• Промоционалните билети за татковци с деца вече са в продажба на касата на Столичен куклен театър. Поради ограничените бройки, участието ще става само с предварително записване на касата на театъра или на тел: 02 988 54 16

 

Автор:
Столичен куклен театър
Публикация:
11.11.2019 г. 13:46
Етикети:
театрално представлениеуъркшопНационална кампанияСтоличен куклен театър
Асоциация „Родители“
„Котаракът в чизми
„Да бъдеш баща“
Посетено:
1111
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/30450-sabota-za-tatkovtsi-s-detsa-v-stolichen-kuklen-teatar