Сцена / екран / ефир

Две номинации за „Кристална лира” на Музикалния театър за „Фантомът на операта”

„Фантомът на операта" се завръща на сцената на Музикалния театър само през ноември

Две номинации за „Кристална лира” на Музикалния театър за „Фантомът на операта”

Сн.: Юли Дамянов аплодира оркестъра на Музикалния театър

 

◊ ДВЕ НОМИНАЦИИ ЗА „КРИСТАЛНА ЛИРА" НА МУЗИКАЛНИЯ ТЕАТЪР ЗА „ФАНТОМЪТ НА ОПЕРАТА"

За премиерата на мюзикъла „Фантомът на операта" от А. Л. Уебър Музикалният театър е номиниран за наградата на Съюза на българските музикални и танцови дейци „Кристална лира" в категорията „Постановъчен екип". Втората номинация е в категорията „Оркестрово изкуство" за оркестъра на Музикалния театър за изключителния му принос под диригентството на Маестро Юли Дамянов за огромния успех на мюзикъла „Фантомът на операта". Националните награди за музикално и танцово изкуство се връчват на първи ноември – Денят на народните будители.

Фантомът се завръща...

„Фантомът на операта" се завръща на сцената на Музикалния театър с няколко спектакъла само през ноември. Датите са договорени след продължителни преговори с фирмата-носител на авторските права.

Публиката ще може отново да се наслади на най-касовия и зрелищен мюзикъл на родна сцена. Датите са 3, 9, 10, 13, 14, 15, 16 и 17 ноември. Билетите са в продажба на касата и на сайта на Музикалния театър. 

Не пропускайте едно изключително преживяване – световният мюзикъл „Фантомът на операта" от Андрю Лойд Уебър – в изпълнение на солистите, хора, балета и оркестъра на Националния музикален театър!

 

 

Автор:
Национален музикален театър
Публикация:
27.10.2019 г. 13:33
Посетено:
929
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/30362-dve-nominatsii-za-kristalna-lira-na-muzikalniya-teatar-za-fantomat-na-operata