Сцена / екран / ефир

Хитовият спектакъл на Младежки театър „Разделям двойки по домовете“ гостува във Варна

7 юли 2019, 21:00 ч., Летен театър - Варна

Хитовият спектакъл на Младежки театър „Разделям двойки по домовете“ гостува във Варна

 

◊ СЪБИТИЕТО

На 7 юли в 21:00 ч. Младежки театър „Николай Бинев ще гостува в Летен театър - Варна. Любими актьори от трупата на театъра ще радват зрителите със спектакъла „Разделям двойки по домовете" на режисьора проф. Здравко Митков.

В постановката страхотния и забавен актьор, Михаил Билалов, влиза в интересна роля, обещаваща много положително настроение. Жанрът е романтична комедия. Участват още изключително обичаните от публиката Искра Донова и Николай Луканов.

Ерик (Михаил Билалов) професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинките на други мъже, които нямат смелостта да направят това сами, но сега е изправен пред една малко по-специфична ситуация... В поредния работен ден срещу него застава бившата му жена. Те се срещат отново след 7 години по необичаен начин и пред тях се отваря цяла палитра от спомени и чувства, от които техните персонажите се опитват да избягат.

С много хумор, смях, безброй комични обрати и доза мистерия спектакълът ви потапя в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които персонажите се опитват да избягат и гарантира едно истинско забавление. 

Пиесата за първи път се поставя в България, а нейният автор Тристан Птижирар е номиниран за награда „Молиер" в категория „най-добър жив франкофонски автор" през 2015 г.

* * *

Билети за спектакъла могат да бъдат закупени в мрежата на www.eventim.bg като театърът предлага възможността за намалени и преференциални цени-комплимент при организирани посещения.

Автор:
Младежки театър „Николай Бинев“
Публикация:
26.06.2019 г. 14:09
Посетено:
805
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/29924-hitoviyat-spektakal-na-mladezhki-teatar-razdelyam-dvoyki-po-domovete-gostuva-vav-varna