Сцена / екран / ефир

"Последна радост" в Малък сезон 2019 на ТР "Сфумато"

27 юни 2019 г., 18:00 ч., Театрална работилница "Сфумато"

"Последна радост" в Малък сезон 2019 на ТР "Сфумато"

 

◊ ПОКАНА

Моноспектакълът на Милен Димитров „Последна радост” е селектиран за участие във Фестивала „Малък сезон“ 2019, който ще се проведе от 26 юни до 5 юли 2019 г. и е посветен на 30-годишнината от създаването на Театрална работилница „Сфумато“.

Вече две десетилетия „Малък сезон” представя артисти със собствен глас, стил и визия, които създават изкуството си, въпреки предизвикателствата на нашето време.

„Да правим е нашата единственa възможна антикризисна програма, нашият пир по време на чума, нашата любов по време на холера, нашата Мисия.” – Театрална работилница Сфумато

Международната програма на фестивала включва гости с представления и ателиета от Норвегия, Франция, Люксембург, Австрия, Италия и Словения. 

На 27 юни от 19:00 ч. в ТР "Сфумато" можете да гледате „Последна радост“ - моноспектакъл на Милен Димитров по разказите „Другоселец”, „Серафим” и „Последна радост” на Йордан Йовков.

Милен Димитров е познат с ролите си в моноспектаклите „Лазарица” от Йордан Радичков и „Антихрист” от Емилиян Станев. Режисьор е на спектакъла "Излезе ангел от мъглата" по Пьотр Гладилин, както и режисьор и изпълнител на известния "Секс, наркотици и рокендрол" в една по-различна рок-версия. Негови късометражни филми са участвали в международни кинофестивали в Кайро, Москва, София и др.

Очакваме Ви!

* * *

Програма на Фестивала „Малък сезон“ 2019: http://sfumato.info

Автор:
Театър Ябълка
Публикация:
24.06.2019 г. 13:32
Посетено:
1191
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/29903-posledna-radost-v-malak-sezon-2019-na-tr-sfumato