Сцена / екран / ефир

“Незабравимите” - винтидж музикален спектакъл с Ралица Бежан

Старите песни на нов глас в Сити Марк Арт Център на 18 юни от 19.30 ч.

“Незабравимите” - винтидж музикален спектакъл с Ралица Бежан

 

◊ ПОКАНА

“Незабравимите” - винтидж музикален спектакъл с Ралица Бежан

Актрисата и певица Ралица Бежан кани всички фенове на хубавата и позабравена българска музика на винтидж музикален спектакъл със старите песни на нов глас - “Незабравимите”.

Забавното и нетрадиционно събитие със специален гост - актьорът Иван Юруков е утре вечер, 18 юни (вторник) от 19.30 ч. в Сити Марк Арт Център (бившето кино”Левски” на бул. ”Янко Сакъзов” № 30). Там Ралица Бежан, заедно с екип от прекрасни музиканти и актьори ще ни потопят в уникалната атмосфера на винтидж културата, на старите градски песни и отминалите времена. Ще накарат всеки в залата да се усмихне, а защо не и да затанцува в един ритъм заедно с актьорите на сцената. 

А на сцената до Ралица ще бъдат едни от най-добрите млади музиканти, с които тя работи от години: Калин Жечев - пиано, Димитър Сираков - контрабас, Ивелин Иванов - акордеон, Стоил Иванов-Стю – ударни и актьорите Георги Грозев, Гергана Цакова, Теодора Рашед и Стефан Зарев, който отговаря за постановъчната част.

Изненадата за публиката ще бъде и участието на Мартин Ташев, вокалист на “Тумбаито” и солов тромпет в Биг бенда на БНР, и Марина Драгомирецкая, позната ни не само от джаз сцената, а и от много мюзикъли. Иван Юруков ще се включи специално за няколко от песните в екстравагантното винтидж събитие. Двамата (Ралица и Иван) се запознават на театралната сцена и работят от години заедно. Той е режисьор на голяма част от видеоклиповете на песните на Ралица Бежан през годините. Последният видеоклип под негова режисура е по песента “Трендафилът мирише”, който бе представен пред публика в началото на м. май. В него с усмивка, намигване и страхотно чувство за хумор е представена една от любимите песни на нашите родители. Песента звучи много свежо и абсолютно съвременно, с  нов суинг аранжимент, което за пореден път доказва, че за хубавата песен няма време.

Утре вечер в Сити Марк Арт Център Ралица Ковачева-Бежан ще изпълни песни от 30-те до 80-те години на ХХ век, изпяти от Аспарух Лешников, „Дуо Нове“, Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „Домино“, Тодор Колев и много други. Хореограф на танците е Явор Кунчев от Линди Хоп България, а водещ на събитието е актьорът Георги Грозев.

Във вторник вечер в Сити Марк Арт Център се очертава да бъде повече от горещо, а Ралица ви подсеща да си носите широките усмивки и добро настроение, а защо не и обувки за танци!

Вратите се отварят в 19.00 ч.
Началото е в 19.30 ч.
Билети можете да намерите на касата на залата!

Заповядайте!

Автор:
Организаторите
Публикация:
17.06.2019 г. 15:41
Етикети:
музикаРалица БежанСити Марк Арт Център
винтидж музикален спектакъл
Посетено:
898
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/29879-nezabravimite-vintidzh-muzikalen-spektakal-s-ralitsa-bezhan