Сцена / екран / ефир

"Бон-Бон" представя за първи път в България мюзикъла "Алиса в Огледалния свят"

Премиера: 14 и 15 март 2019, 19:30 ч., Сити Марк Арт Център

"Бон-Бон" представя за първи път в България мюзикъла "Алиса в Огледалния свят"

 

◊ СЪБИТИЕТО

"Бон-Бон Мюзик" представя за първи път в България мюзикъла "Алиса в Огледалния свят"

Текст и стихове - Chris Blackwood
Музика - Piers Chater Robinson
По романа на Lewis Carroll
Режисьор - Бисерка Колевска
Продуцент - Рози Караславова

Един от най-впечатляващите световни мюзикъли ще бъде реализиран и на българска сцена!

След огромния успех на „Котешката банда", който вече повече от година се играе на сцената на "Сити Марк Арт Център", както и из цялата страна, екипът на "Бон-Бон Мюзик" се заема с един още по-амбициозен и мащабен проект - мюзикъла "Алиса в Огледалния Свят" по романа на Луис Карол!
 
"Алиса в огледалния свят" не е представян в България досега, премиерата му се очаква да бъде събитие, заради голямото предизвикателство, което дължим на безграничното въображение на авторите й.                                      

"Алиса в огледалния свят" е мащабен и красив мюзикъл, който ще омагьоса  деца и възрастни.  В него ще вземат участие над 50 деца от Бон-Бон (между 4 и 15 години), които ще пеят, танцуват и ще бъдат главни актьори в спектакъла. Част от бонбоните - ученици в НМУ "Любомир Пипков" ще свирят в камерния състав на оркестъра, който ще изпълнява музикалния съпровод към мюзикъла! Режисьор на "Алиса в огледалния свят" е Бисерка Колевска - лауреат на престижни международни награди. Хореограф е Жасмина Стоянова. Вокални педагози са: Рози Караславова, Яна Балева, Елизабет Нешева.
. Студио LaTiDa records
. Художник Златка Вачева


"Алиса в огледалния свят" ще се играе в Сити Марк Арт Център (14 март 2019 - декември 2019). Планирани са 12 представления в този период.

Премиера - 14 и 15 март 2019 г.

Подготвя се и турне в големите градове на България.
 

◊ ЗА ГРУПАТА "БОН-БОН"

Група „Бон-Бон" е създадена през 1995 г. Новата, различна от всички дотогава съществуващи групи бързо набира популярност и вече 23 години не  слиза от големите музикални сцени. Постиженията на децата от "Бон-Бон" и тяхната ръководителка Рози Караславова, често изумяват истинските професионалисти и доказани имена в музикалната сфера с впечатляващи резултати и успехи. През годините вокална група "Бон-Бон" събира много приятели, музиканти, изпълнители. Превръща се в марка за качество, стил и талант. "Бон-Бон" традиционно подкрепя множество социално ориентирани организации и инициативи, включително "УНИЦЕФ", "Българската Коледа", "SOS Детски селища", кампании в подкрепа на приемната грижа, "Световен ден на информираността за аутизма", "Надежда за Хаити" и др.

 

Автор:
Сити Марк Арт Център
Публикация:
14.03.2019 г. 16:32
Посетено:
992
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/29163-bon-bon-predstavya-za-parvi-pat-v-balgariya-myuzikala-alisa-v-ogledalniya-svyat