Сцена / екран / ефир

„Ще ти разкажа приказка” - театрален спектакъл по приказки, писани от деца

Премиера на 26 ноември от 11:00 ч. в Център за култура и дебат "Червената къща"

„Ще ти разкажа приказка” - театрален спектакъл по приказки, писани от деца

 

◊ ПОКАНА

На 26 ноември от 11:00 часа в "Червената къща" можете да посетите премиерата на театралния спектакъл за деца „Ще ти разкажа приказка”, постановка на Тея Сугарева, създаден върху приказки, писани от деца.

Представлението е подходящо за зрители от 6 до 106 г. Драматургията е на Ясен Василев,  постановката и музикалното оформление – на Тея и Кристиан Сугареви, а визуалната среда и костюми –  на Каролина Далкалъчева. В представлението участват Деница Даринова, Яна Бобева, Боян Арсов и Живко Симеонов.

Спектакълът се основава на пет приказки – всяка с различна гледна точка към темата за различието. В него актьорите търсят вход към собственото си отминало детство. Дали приказните светове на детското въображение ще издържат под натиска на порастването?

"Ще ти разкажа приказка"

По приказки на: Любомира Димитрова, Албена Велева, Кристиян Теодосиев, Кирил Димов и Виктор Джаков

Участват: Деница Даринова, Яна Бобева, Боян Арсов и Живко Симеонов

Драматургия: Ясен Василев

Визуална среда и костюми: Каролина Далкалъчева

Музикално оформление: Кристиан Сугарев

Постановка: Тея Сугарева

Проектът е реализиран от Гражданско сдружение „Либертариум” с финансовата подкрепа на Министерство на културата и на Програма „Култура" на Столична община за 2017 г.

Входът за събитието е 6 лева за възрастни и 4 лева за деца. Входът за журналисти е свободен.

Билети: Можете да купите билет тук https://event.gg/7889/, както и на касата на Червената къща всеки работен ден между 9:00 и 21:00.

Резервации: можете да резервирате място на тел. 02/988 8188, 0885 828 532 и e-mail office@redhouse-sofia.org. Резервациите важат до 15 минути преди началото на събитието.

 

Автор:
Център за култура и дебат "Червената къща"
Публикация:
24.11.2017 г. 18:01
Посетено:
1119
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/26734-shte-ti-razkazha-prikazka-teatralen-spektakal-po-prikazki-pisani-ot-detsa