Сцена / екран / ефир

Новият български филм „Летовници” с предпремиерна прожекция на фестивала „Любовта е лудост” на 27.08.

Комедия с участието на Анета Сотирова, Пламена Гетова, Васил Банов, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Филип Аврамов и др.

Новият български филм „Летовници” с предпремиерна прожекция на фестивала „Любовта е лудост” на 27.08.


◊ СЪБИТИЕТО

Новата българска комедия „Летовници” на режисьора Ивайло Пенчев ще бъде представена предпремиерно по време на Международния филмов фестивал „Любовта е лудост” тази събота, 27 август, от 20 часа във Фестивалния център във Варна. 

Филмът е съвременна комедия и разказва историите на различни хора, които отиват на почивка и попадат заедно в един малък семеен хотел на морето. Всички искат да преживеят едно щуро лято, но попадат в доста непредвидени ситуации. Забавлявайки се с несгодите и капаните, които дебнат летовниците, зрителят със смях ще открие, че щастието се крие в отношенията с най-близките ни хора, а не е заровено в пясъка на морския плаж.

"Летовници" е заснет на живописните черноморски плажове в Симеморец, а участие в него взимат една дузина известни български актьори, сред които Анета Сотирова, Пламена Гетова, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев и др.

На самата прожекция във Варна зрители ще могат да се срещнат на живо с част от екипа: Китодар Тодоров, Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Милена Аврамова, Васил Банов, Антон Радичев, София Бобчева и Свежен Младенов.

Филмът ще тръгне по кината в началото на октомври.

За повече информация, посетете Фейсбук страницата https://www.facebook.com/Letovnitzi

Медийни партньори: БНТ, БГ радио, Attica Eva, a-specto, actualno.com


Автор:
Венелина Михова
Публикация:
26.08.2016 г. 15:01
Посетено:
2243
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/24083-noviyat-balgarski-film-letovnitsi-s-predpremierna-prozhektsiya-na-festivala-lyubovta-e-ludost-na-27-08