Сцена / екран / ефир

Магичен спектакъл "Абракадабра - Лас Вегас"

Посветен на 111 г. от рождението на Мистер Сенко и 1 април - Празника на магията

Магичен спектакъл "Абракадабра - Лас Вегас"


◊ АБРАКАДАБРА - ЛАС ВЕГАС

Невероятен магичен спектакъл на Ивокс Меджик и неговите приятели - най-добрите илюзионисти в България

Посветен на 111 г. от рождението на Мистер Сенко и 1 април - Празника на магията.

Участници: Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу, Маг Айвън 
 

Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера, изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу, изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд.

Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. За радост на най-малките зрители ще се   появи един специален гост за да участва в магичния спектакъл „Абракадабра“...!

С участието на елита на българското илюзионно изкуство - Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу - носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Магично шоу, което трябва да се види от цялото семейство. Незабравимо изживяване, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание и ще ви пренесе в един невероятен свят!

• Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 02 април 2016 (събота) в Театър "Сълза и смях" - Открита сцена, ул. “Г. С. Раковски“ 127 от 19:00 часа.

Осъществява се с любезната подкрепа на Туристическа агенция "Ориент 99".

Билети на касата на Театър "Сълза и смях" и в мрежата на Тикетпро.

Автор:
Магичен Театър
Публикация:
23.02.2016 г. 15:48