Сцена / екран / ефир

Музикалният театър закрива сезона с хитовия спектакъл „От Виена до Бродуей”

Най-доброто от оперетата и мюзикъла

Музикалният театър закрива сезона с хитовия спектакъл „От Виена до Бродуей”


◊ ПОКАНА

В последната седмица от сезон 2014/2015 г. Националният музикален театър „Стефан Македонски” ви предлага едни от най-успешните си спектакли на промоционални цени.  

На 2 юли 2015 г., четвъртък, ще можете да видите оперета номер едно за всички времена - „Царицата на чардаша” от Имре Калман. Невероятната „Графиня Марица” - другият оперетен шедьовър на Калман - на 3 юли 2015 г., петък, а за финал - превърналото се в музикален хит пътешествие в света на оперетата и мюзикъла „От Виена до Бродуей” в събота – 4 юли 2015 г.

Всички спектакли са с начален час 19.00. Почитателите ще се насладят на любими песни, арии, дуети и танци от подбрани световни образци от класически оперети и мюзикъли.

Всички закупени билети от касата на Музикалния театър са на специални промоционални цени - възможност за почитателите да се насладят на прекрасните творби от прочути автори в жанра и техните най-добри изпълнители в България – солисти, хор, балет и оркестър на Националния музикален театър.


Не пропускайте финалната за сезона седмица на Националния музикален театър:

. 2 юли, четвъртък, 19.00 ч. – „Царицата на чардаша” - оперета от Имре Калман

. 3 юли, петък, 19.00 ч. – „Графиня Марица” - оперета от Имре Калман

. 4 юли, събота, 19.00 ч. – „От Виена до Бродуей” - концерт-спектакъл, най-доброто от оперетата и мюзикъла.

 

Автор:
Таня Симеонова
Публикация:
30.06.2015 г. 13:36
Посетено:
1044
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/21709-muzikalniyat-teatar-zakriva-sezona-s-hitoviya-spektakal-ot-viena-do-broduey