Сцена / екран / ефир

Сто порции „Спанак с картофи“ за приятели

Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов отново на сцената на Сатиричния театър

Сто порции „Спанак с картофи“ за приятели


◊ СЪБИТИЕТО

На 28 март спектакълът „Спанак с картофи“ от Золтан Егреши ще отбележи своя стотен път на Голяма сцена в Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

След 3 години, 30 града в България и 50 хиляди зрители, Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов се завръщат отново там, откъдето започнаха - Голямата сцена на Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов“. За да забъркат стотната порция „Спанак с картофи“ по рецептата на Золтан Егреши.

Така те доказаха, че Земята е кръгла, Светът е смешен, а най-хубавите неща се правят от приятели и за приятели. Вероятно и след още 200 представления Владо, Захари и Юли няма да се научат да готвят спанак с картофи, няма да разбират жените, нито пък ще оправят футбола, но техните герои за пореден път ще ни предадат урока, който все не научаваме – в един несигурен свят, най-сигурното нещо е любовта!


28 март 2015, 19:30 часа

Голямата сцена, Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов“
100-тно представление на „Спанак с картофи“

***

„Спанак с картофи“ е първото самостоятелно представление на тримата актьори и е съвместна продукция на „Тhree Bears Entertainment“, “Артишок” и Сатиричен театър „Алеко Константинов“.

Вторият проект на тримата актьори – постановката „АРТ” на Ясмина Реза – също е едно от най-посещаваните театрални представления. Тя е поставяна 65 пъти и е видяна от над 35 000 зрители. И всичко това е само началото!


Автор: Сатиричен театър "Алеко Константинов"
26.03.2015 г. 21:59
Посетено: 1150
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/21093-sto-portsii-spanak-s-kartofi-za-priyateli