Сцена / екран / ефир

Класическа приказка на Валери Петров оживява на сцената на Столичния куклен театър

„Меко казано” с премиера на 7 март

Класическа приказка на Валери Петров оживява на сцената на Столичния куклен театър


◊ СЪБИТИЕТО

Класическата приказка на Валери Петров „Меко казано” е най-новото заглавие в репертоара на Столичния куклен театър. „Меко казано” е едно необикновено приключение... Романтична и мила приказка, безкрайно лека и нежна – също като съня на едно дете!
   
А всички деца – и най-малките, и вече порасналите - имат нужда от топлина и любов и от своето приключение, от своето среднощно сънно препускане по следите на тези "малки измени, които ний всички вършим засмени"!
 
„Меко казано” е разказ за любовта, приятелството, лъжата и истината, които често се преплитат в нашето ежедневие, за човешките взаимоотношения, които понякога са твърде сложни и объркани. Разказ за добротата и за това, че не може да очакваме добро, без самите ние да сме били добри с околните!

Едно представление, което ще грабне както децата, така и техните родители, защото страхотният актьорски състав и музиката и песните на Христо Намлиев са в уникален синхрон с текстовете на неповторимия Валери Петров.

ПРЕМИЕРА

7 март, 18.30 ч.
Салон „Гурко” 14.

Режисьор: Румен Гаванозов
Сценография и кукли: Станислава Кръстева
Композитор: Христо Намлиев

Участват: Стефан Димитров, Ваня Камянска, Явор Гигов, Ана-Мария Лалова, Мила Коларова

Представление за деца над 6 г.Автор: Столичен куклен театър
05.03.2015 г. 14:49
Посетено: 2167
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/20958-klasicheska-prikazka-na-valeri-petrov-ozhivyava-na-stsenata-na-stolichniya-kuklen-teatar