Сцена / екран / ефир

Магичен спектакъл "Абракадабра - Да изчезнеш за 10 секунди!"

Посвещава се на емблемата на българското магично изкуство Мистер Сенко

Магичен спектакъл "Абракадабра - Да изчезнеш за 10 секунди!"


◊ СЪБИТИЕТО

Магичен театър представя
 
Абракадабра - Да изчезнеш за 10 секунди!

Зрелищен магичен спектакъл с четиримата най-добри илюзионисти в България. Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд. Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание.

Очаквайте за първи път в България “Да изчезнеш за 10 секунди!“ 

С участието на елита на българското илюзионно изкуство - Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу - носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Специално за шоуто – Dj Тишо от Проект „Бисквитките“ записва парчето „Magic”, което ще прозвучи официално за първи път на премиерата на спектакъла „Абракадабра“.

Магично шоу за цялото семейство, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание.

Спектакълът е по случай празника на илюзионистите 1 април. Посвещава се на емблемата на българското магично изкуство Мистер Сенко и се осъществява с любезната подкрепа на туристическа агенция „Ориент 99“.

Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 5 април 2015 (неделя) в театъра на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” - ул. "Г. С. Раковски" 108 А в София от 19:00 часа.

Билети на касата на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” и в мрежата на Eventim.bg


Автор: Магичен Театър
02.03.2015 г. 17:09
Посетено: 1630
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/20936-magichen-spektakal-abrakadabra-da-izcheznesh-za-10-sekundi