Сцена / екран / ефир

Столичният куклен театър с шест представления за деца през декември

Дядо Коледа раздава първите подаръци още тази събота

Столичният куклен театър с шест представления за деца през декември


◊ ПОКАНА

Столичният куклен театър обяви декември за месец на децата и предлага шест коледни представления само за най-малките.

Добрият старец идва в театъра още тази събота – 6 декември с представлението „По следите на Дядо Коледа” и веднага след края му ще раздава подаръци на малките зрители.

Той ще бъде в салона на театъра всяка събота и неделя до 28 декември и ще радва малчуганите с най-различни коледни изненади – разбира се в компанията на Снежанка и джуджетата. Всички майки и татковци могат да се възползват от неговите услуги и да го помолят лично да връчи подарък на детето им!

През декември малчугани и родители ще могат да гледат класически заглавия като „Ние, врабчетата” по Йордан Радичков, „Топла ръкавичка”, „Тримата снежковци”, както и невероятния „Коледен карнавал”.

Предстои и възстановяването на едно от най-красивите коледни представления в репертоара на театъра – „Бяла приказка” по Валери Петров, дело на проф. Атанас Илков. То ще бъде „възкресено” за живот и малките зрители ще могат да го видят на 13 декември.


Автор:
Столичен куклен театър
Публикация:
03.12.2014 г. 16:21
Посетено:
1509
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/20464-stolichniyat-kuklen-teatar-s-shest-predstavleniya-za-detsa-prez-dekemvri