Сцена / екран / ефир

Интерактивна прожекция на документалния филм "Yesмecan"

Филм за едно обикновено момче, което пее народни песни на улицата. Пее ги добре, но никога не успява да се класира в реалити формати

Интерактивна прожекция на документалния филм "Yesмecan"


◊ ПОКАНА

. Направихме филм за едно обикновено момче, което пее народни песни на улицата
. пее ги добре, но никога не успява да се класира в реалити формати
. направихме го без спонсори, само заради Стоян
. историята е и за нас
. искаме да го споделим с повече хора!“Реалните герои извън Reality-тата” – интерактивна прожекция на документалния филм “Yesмecan”
Реж: Андрей Андонов
Специален гост: писателят Калин Терзийски

Живеейки в измамния свят на лъскавите опаковки и едновременно с това носейки човешката си душа ние сме разкъсвани между вътрешния и външния свят. Младият, но смел режисьор Андрей Андонов обръща внимание на едно обикновено момче с необикновения си документален филм “Yesмecan” и ни подлага на изпитание – запазили ли сме способността си да разпознаваме истинското. Историята на Стоян, който се опитва постоянно да влезе в телевизионни формати не е форматирана, но въпросът е могат ли сетивата ни все още да възприемат и оценяват не-гримираната, не-пакетираната и не-продаваемата реалност.

Това няма да бъде просто прожекция на филм, а нещо, което не е правено досега. Това ще бъде интерактивна прожекция с участието на главния герой, автора на филма, писателя Калин Терзийски и може би с нас – зрителите.

Но какво точно ще се случи ще имаме единствения шанс да разберем на 10 април от 18:30 ч. в Евро-Българския културен център.
Адрес: бул. "Ал. Стамболийски" 17Заповядайте!


Автор: Анита Бранкова
08.04.2014 г. 21:52
Посетено: 1030
Етикети: независимо кино, документален филм, Андрей Андонов, интерактивна прожекция, Yesмecan
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/18947-interaktivna-prozhektsiya-na-dokumentalniya-film-yesmecan