Сцена / екран / ефир

Новогодишен бал в Оперетата

Празник с музиката на Щраус, Офенбах, Лехар и Калман

Новогодишен бал в Оперетата


◊ ПОКАНА

Новогодишен бал в Оперетата!


След фурора от последните дни с „Коледна магия”, на 28 и 31 декември Музикалният театър ни кани на незабравим новогодишен празник с музиката на Щраус, Офенбах, Лехар и Калман, със звездите на Румънската и Българската оперета и Маестро Мартин Пантелеев.

В юбилейния си сезон най-веселата трупа впечатли своите почитатели с елегантен и много стилен концерт-спектакъл „Коледна магия”. За първи път световни и български коледни хитове бяха представени вчера в атрактивни нови аранжименти с участието на БГ звездите – Мери от „Мери бойс бенд”, Весела Нейнски, Диляна Хаджиянкова, под диригентската палка на маестро Христо Павлов. Звездната трупа на Музикалния театър видяхме във впечатляващи нови изпълнения умело подбрани и интерпретирани от всеки от солистите, хора, балета и оркестъра на театъра. Завладяващата магия от сцената се допълни стилно и от елегантния кетъринг в паузата, който дава възможност за празнични наздравици и споделяне на емоциите от приказната атмосфера на спектакъла.

На 26 декември почитателите на Балет „Арабеск” ще се насладят на хитовата постановка „Лешникотрошачката” от 11 и от 16.00 ч., която стопля сърцата на деца и възрастни в коледните дни.

Празничният сезон в Музикалния театър продължава на 28 и 31 декември с уникален Новогодишен бал в Оперетата, където за първи път на сцената на театъра гостуват звездите на румънската опера и операта - Даниела Влъдеску, Стефан Попов и световноизвестният български диригент Мартин Пантелеев. Очакват ни бляскави изпълнения и много забавление с музиката на Офенбах, Щраус, Калман, Лехар, атрактивните гост-изпълнители и звездите на Националния музикален театър.

Билетите за коледно-новогодишната програма на Музикалния театъра отдавна са изчерпани. Организаторите споделят, че поради големият интерес, пускат в продажба допълнителни билети за 31 декември от 17.00 ч. Празничните наздравици в паузата с чаша великолепно вино са осигурени с любезното съдействие на „Катаржина Естейт”, които подкрепят целия празничен сезон в театъра.


Автор:
НМТ "Ст. Македонски"
Публикация:
23.12.2013 г. 14:20
Посетено:
1708
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/18351-novogodishen-bal-v-operetata