Сцена / екран / ефир

"Boulevard" - едно различно шоу!

Един неповторим спектакъл оживява на българска сцена

"Boulevard" - едно различно шоу!


◊ СЪБИТИЕТО

"Булевард"
За първи път в България вариете-театър!

Изискана вечеря и неповторим спектакъл в едно!

30.10.2013, 19.30 ч. (ПРЕМИЕРА)
Зала: Rainbow Plaza, София, ул. "Атанас Дуков" 29


◊ ЗА “BOULEVARD”

Мечтали ли сте си да посетите "Мулен Руж" или друг вариететен спектакъл в Европа? Да се насладите на вечер, която ще помните вечно и ще задоволи всичките ви изисквания за приятно прекарване наведнъж? Мечтали ли сте си докато се наслаждавате на представление в приятна компания да имате до себе си чаша ухайно вино или първокласно уиски? Да останете и споделите емоциите си след него с приятели на вечеря? В необятността на нощните забавления рядко се среща нещо различно. Нещо, което да грабне вниманието на малки и големи, нещо което да предизвика така нужния на съвременния натоварен човек изблик от емоции и усещане за вътрешна удовлетвореност.

За първи път в България това е възможно. И не, това не е поредният гостуващ спектакъл, а проект създаден от български артисти за Вас – българската публика. За тези, които обичат изкуството, магията, цирка, танца и сцената. За тези, които искат да видят нещо модерно и различно, вдъхновено от старите традиции и гарнирано с оптимизма и виждането на младото поколение.

Това е "Булевард".

"Булевард" е авангардно и дръзко представление въплътяващо в себе си най-стилните, опасни и спиращи дъха аспекти на класическото и съвременното сценично изкуство. Хореографията, сценографията и сценарият правят Булевард единствения по рода си вариететен шоу-спектакъл в България. Потапяйки се в света на Булевард ще бъдете запленени от иновативния подход, който са използвали формацията от професионални артисти в комбинирането на различни циркови и кабаретни изкуства. Сетивата ви ще бъдат запленени от красотата и грацията на танцуващите, ловкостта на жонгльора, първичността и силата на боравещите с огън, очарованието на магията и опасността на въздушната акробатика. Уникалното им съчетание заплетено с познати сюжети от съвремието правят "Булевард" представлението, което внася свежест в нощния живот на София.

Може би ще се запитате защо се спряхме на това име? Булевардът е част от модерният живот. Той е връзката и прехода от дома до работното място, парка или нощните заведения. Той е градската магистрала, по която човек пътува физически и мислено препуска с превишена скорост хипнотизиран и унесен в мисли от шума на автомобилите, разговорите на хората. През нощта той е пуст, обаятелен, отново пълен с истории, които иска да разкаже. И понякога успява. Булевардът е символът на градския човек.


◊ ВИДОВЕ КУВЕРТИ

"Boulevard" е едно уникално за България представление не само заради богатото съчетание на сценични изкуства в един спектакъл, но и заради начина му на поднасяне.
Едно от основните неща, които отличават нашето шоу е че посещаването му става чрез закупуване на куверт. С други думи вие не просто купувате билет за представление, а пакет за една незабравима вечер.
Нашите куверти са разделени в 3 категории спрямо мястото и вида ястия и напитки, които получавате.


. Билети/Куверти и повече информация: Eventim, Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Технополис, Техномаркет, OMV
Автор:
Екип на "Boulevard"
Публикация:
28.10.2013 г. 21:43
Етикети:
Посетено:
1237
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/17927-boulevard-edno-razlichno-shou