Сцена / екран / ефир

Актьорите от "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" се срещат с фенове

Зрителите ще могат да се снимат и да получат автограф от звездите на гангстерската комедия

Актьорите от "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" се срещат с фенове


◊ СЪБИТИЕТО

Актьорите от най-новия български филм "Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела" тръгват на турне в софийските кина Арена.

Зрителите ще могат да се снимат и да получат автограф от звездите на гангстерската комедия – Ивайло Захариев, Пламен Великов, Тодор Доцев, Рая Пеева, Естер Симеони, Цветан Николов и самия рижисьор Георги Костов.

Програма на срещите:
22.09 (събота) – кино Арена The Mall – 17:30 часа
27.09 (четвъртък) – кино Арена Запад – 18:00 часа
27.09 (четвъртък) – кино Арена Младост – 20:30 часа

Ако все още не сте гледали филма, имате възможността да си купите билет в дните, когато самите актьори ще присъстват в кината, и да получите автограф върху него или върху специален минипостер.


◊ ЗА ФИЛМА

Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела. Двадесет и три годишният студент Антон, по прякор „Красивия“, иска да продължи следването си, но за осъществяването на тази своя цел първо трябва да намери пари отнякъде. Красивия решава да рискува, но поради неблагоприятни за него обстоятелства се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки. Верен негов спътник е приятелят му Космонавта. Двамата се забъркват със съмнителни лица - наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге, секси блондинка, корумпирани държавни служители, футболист и мутреса, свързани от любовта към Достоевски и много други.

Автор: Илияна Йорданова
21.09.2012 г. 19:27
Посетено: 1802
Етикети: Ивайло Захариев, гангстерска комедия, българско кино, нови филми, кино, 3 смърдящи варела, Пистолет куфар
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/15430-aktyorite-ot-pistolet-kufar-i-3-smardyashti-varela-se-sreshtat-s-fenove