Сцена / екран / ефир

Горещ летен театър с представлението "Когато котката я няма"

"Месец на комедията" в Студио 5

Горещ летен театър с представлението "Когато котката я няма"


◊ СЪБИТИЕТО

28 юли 2012 г., 19:00 ч.
Студио 5, НДК, вход А 3

Горещ летен театър с представлението "Когато котката я няма"
от Джон Мортимър и Браян Кук


Режисьор: Иво Йончев
Психолог: Снежина Стоянова

Участват:
. Владимир Цветков - Джордж
. Сабина Коен - Милдрид
. Деница Георгиева - Етел
. Боян Тонев - Хъмфри
. Виктория Радева - Дженифър
. Дария Николова - Шърли


◊ ЗА СПЕКТАКЪЛА

Задавали ли сте си въпроса защо човешките отношения са толкова сложни на моменти? Защо мъжете и жените правят неща, за които след това съжаляват? Защо сме склонни на прошка и какво ни провокира да отсяваме истината от лъжата?
 
В комедията "Когато котката я няма" са поставени много от тези въпроси през невероятно хумористичния поглед на авторите и режисьора. Персонажите в пиесата са натоварени с решаването на много проблеми, засягащи ежедневието на всеки от нас. Затова, ставайки зрител на представлението, всеки от Вас ще познае частица от себе си в диалозите, действията, отношенията и мислите на героите.

Модерно, вълнуващо, замислящо, интригуващо, откровено и невероятно забавно - една малка част от "Когато котката я няма"...



В месец юли - разгара на лятото, когато всички са около водата, Студио 5 организира "Месец на комедията". Единствено там ще можете да се насладите на магията наречена "театър", да се посмеете от душа и да изпиете любимата си напитка сред приятни хора и наистина невероятна обстановка!

Не пропускайте последното представление на екипа преди лятната почивка, което ще бъде по-различно, по-забавно и в по-уютна атмосфера - Студио 5, НДК, Вход А 3.

Билети можете да закупите от партньорите ни - www.eventim.bg, www.ticketstream.bg и www.ticketplus.bg, както разбира се и на място. :)




Автор:
Публикация:
16.07.2012 г. 16:14
Посетено:
1485
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/15197-goresht-leten-teatar-s-predstavlenieto-kogato-kotkata-ya-nyama