Сцена / екран / ефир

За Георги Парцалев с любов и усмивки

Да отпразнуваме заедно 87-годишнината от рождението на незабравимия Георги Парцалев

За Георги Парцалев с любов и усмивки


◊ СЪБИТИЕТО

"За Георги Парцалев с любов и усмивки"

16.06.2012, 19 ч.
Зала на Национален политехнически музей,
ул. "Опълченска" № 66



Забавен концертен спектакъл с участието на популярни български комедийни артисти - почитатели на голямото изкуство на легендарния актьор. Спектакълът е удостоен със Специалната награда от Фестивала "Празници на изкуствата "Георги Парцалев", организиран в родното място на актьора - гр. Левски.

В спектакъла са включени скечове и диалози от репертоара на Георги Парцалев, както и етюди, поднесени от най-популярните имитатори на неговия глас, а именно: Венци Мартинов - водещ и хумористични пародии, Звезделин Минков - имитации и скечове, Латинка Петрова - диалози и репризи, Веселин Павлов (Весо Парцала) - имитации и скечове. Специално написаните песни "Да си спомним за Георги Парцалев" и "Магьосници - комици", както и китка от весели хороводни народни песни, вплетени в спектакъла, звучат в изпълнение на певицата Катя Близнакова.

Времетраене: 100 мин.
Цени на билетите: 8 и 10 лв.

Предварителна продажба на билети - в сайта и на касите на Eventim.bg. В деня на спектакъла - и пред залата 2 часа преди началото.

За резервации: 0878 929356

Информация за мястото на провеждане на събитието:
Зала на Национален политехнически музей (бивша къща-музей "Георги Димитров"), ул. "Опълченска" № 66, между ул. "Цар Симеон" и бул. "Сливница" - срещу бензиностанция OMV и магазин BILLA.

Автор:
"Комеди клуб"
Публикация:
02.06.2012 г. 14:38
Посетено:
2320
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/14872-za-georgi-partsalev-s-lyubov-i-usmivki