Сцена / екран / ефир

Театър "Нагоре по стълбата" представя "Чайка" по А. П. Чехов

Спектакли в Културен Дом "Средец" на 01, 03, 08, 09, 10 и 25 юни

◊ СЪБИТИЕТО

Театър "Нагоре по стълбата" с ръководител Десислава Чутуркова представя своята нова постановка за сезон 2012 - "Чайка" по А. П. Чехов.

Режисьор: Десислава Чутуркова 

С участието на: Васил Михайлов, Елена Иванова, Йолина Кацарова, Йордан Христов, Кристина Бонева, Максим Николов, Николай Тошев и Татяна Данова


"ЧАЙКА"
е пиеса за човека, за драмата на личността, за копнежите, желанията, за стремежите, за любовта в различните й превъплъщения и форми.

Пиесата е един особен поглед върху човешките отношения и странните картини, които формират понякога.

Дали истината е в новите форми? Дали любовта е истинска или я има само в романите? Дали героите са жертви или палачи на собствените си животи или на тези на другите?

"ЧАЙКА" ще даде някои отговори, ще провокира още въпроси, ще въвлече мисълта в пътуване и потъване в безкрайния, вглъбен и сложен свят в пиесата на А. П. Чехов.

• Очакваме Ви в Културен Дом "Средец" - адрес: ул. "Кракра" 2А, ет. 2, зала 217 от 19:30 часа на следните дати: 01, 03, 08, 09, 10 и 25 юни.

Билети: 7 лв. - продават се на място пред залата преди всяко представление


. Повече за театър "Нагоре по стълбата" можете да научите в нашата страница във Facebook: Просто напишете Нагоре по стълбата и ще ни откриете!

Автор:
Й. Кацарова
Публикация:
28.05.2012 г. 21:11
Посетено:
1722
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/14832-teatar-nagore-po-stalbata-predstavya-chayka-po-a-p-chehov