Сцена / екран / ефир

Авторски спектакъл „Емоционални“ на режисьора Ирина Голева

VIVACOM Art Hall представя съвременни театрални проекти

Авторски спектакъл „Емоционални“ на режисьора Ирина Голева


◊ СЪБИТИЕТО

VIVACOM Art Hall, София

представя

авторския мултижанров театрален проект
„Емоционални“ с режисьор Ирина Голева


16 април 2012 г. от 19 ч.
Vivacom Art Hall (Телефонната палата)
София, ул. „Гурко” 4
Вход: 10 лв.

Промоция за студенти, учащи и пенсионери - един билет за двама души. Билетите ще се продават непосредствено преди началото на представлението.


Tекст: Огнян Голев, Михаела Начкова, Сирма Маринова, Александра Косева, Вероника Борисова и Ирина Голева
Режисьор: Ирина Голева
Хореограф: Ивайло Димитров
Дизайнер на костюми: Вероника Борисова
Участват: Огнян Голев (актьор) и Михаела Начкова (певица)


Спектакълът ще се играе в залата на Телефонната палата два пъти – очаквайте второто представление на връх 24-ти май 2012 г.


◊ ЗА СПЕКТАКЪЛА

„Емоционални“ е петият независим театрален проект на Сдружение за съвременно алтернативно изкуство и култура „По действителен случай“. Спектаклите на сдружението вече имат няколко награди ИКАР и участват традиционно на най-престижните театрални фестивали в страната.

Авторският екип описва представлението като експедиция по пътя към центъра на чувствата и на двата пола, пътуване към потиснатите светове в човека, към дълбоко залостените негови мисли, идеи, желания. „Емоционални“ е признание на висок глас, споделен импулс, точка на пресичане между неговата и нейната лична история. Спектакълът е собствен прочит на важните житейски ситуации, едно представление за кристално чистите човешки пориви и за неподозираните сили, които всеки един от нас притежава.

Линк към трейлъра на представлението:
http://www.youtube.com/watch?v=0vUleHBOQGE&blend=21&lr=1&ob=5


◊ ЗА КУЛТУРНИТЕ ПРОЕКТИ НА VIVACOM ART HALL

С това представление пространството на VIVACOM Art Hall отваря вратите си за несценичния театър като още една форма на съвременното изкуство и култура в България.

Наред с предстоящите изложби и събития във VIVACOM Art Hall, през есента там ще бъдат представени и още нови и интересни заглавия от алтернативната театрална сцена в България - част от дългосрочната стратегия на телекома да представя стойностно съдържание, което обогатява културния живот в страната.
Автор: tfive
11.04.2012 г. 11:25
Посетено: 1435
Етикети: По действителен случай, театър, Ирина Голева, VIVACOM Art Hall, театрален спектакъл, алтернативен театър, театрални проекти, театрални пиеси, Емоционални
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/14538-avtorski-spektakal-emotsionalni-na-rezhisyora-irina-goleva