Сцена / екран / ефир

ASA - Съвременен тацов спектакъл, отново в София

Първо представление след Sofia Dance Week

ASA - Съвременен тацов спектакъл, отново в София


◊ СЪБИТИЕТО

На 18-ти ноември 2011 г., петък, от 21 ч. в Младежки театър „Николай Бинев” (голяма сцена) ще бъде представена

международната танцова продукция
ASA (Average Speed of Answer)


Първо представление след премиерата си на Sofia Dance Week.

През ноември Derida Dance ще представи спектакъла в рамките на фестивала, организиран от Асоциация за свободен театър и сателитната среща на мрежата за съвременно изпълнителско изкуство IETM.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА СПЕКТАКЪЛА

През септември АSA откра 21-вото издание на AURA International Dance Festival (Литва) и 4-тото издание на Sofia Dance Week.

Спектакълът ASA е част от проекта "Circle: connecting dance practices in Europe" в колаборация с "Probiotic for the Contemporary dance in Bulgaria". Проектът е финансиран от Програма "Култура" на Европейската комисия, фондация "Америка за България", Столична община и Министерство на културата на Република България. Водещ партньор е сп. "Едно", в копродуцкия с Derida Dance, Aura Dance Theatre (Литва) и Pro Progressione Tanacsabo (Унгария).

След представлението е организирано парти в Derida Dance Center (на ул. "Индустриална" 11), на което гостите ще имат възможност да се срещнат с екипа на ASA и представители на най-голямата  международна мрежа за съвременно изпълнителско изкуство IETM в неформална обстановка.
Автор:
16.11.2011 г. 13:35
Посетено: 1134
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/13549-asa-savremenen-tatsov-spektakal-otnovo-v-sofiya