Сцена / екран / ефир

Театър на сетивния Лабиринт – "Дървото на живота"

31 юли – 7 август 2011, Иракли

Театър на сетивния Лабиринт – "Дървото на живота"


◊ СЪБИТИЕТО

Театър на сетивния Лабиринт – “Дървото на живота”

31 юли – 7 август 2011, Иракли

Театърът на сетивния Лабиринт без съмнение е изкуство на бъдещето. Разположен на границите между пърформанса, театъра, инсталацията и музиката, той сам по себе си е доказателство, че тези граници не съществуват. Всъщност “Лабиринтът” може да приеме и да включи в себе си всички съществуващи форми на творчество като открито отдава предимство на сетивното пред визуалното. Ето защо основните събития в него се случват на тъмно, за да провокират и изострят въображението и сетивата – обонянието, вкуса, слуха, тактилността.
Театърът на сетивния Лабиринт е едно наистина вълшебно преживяване!


◊ ПОВЕЧЕ

Предстоящото интерактивно представление „Дървото на живота” – седмото по ред сетивно театрално събитие у нас, цели да преведе „зрителите” през едно вътрешно пътуване от „корените” им дълбоко в земята до ”клоните и листата”, докосващи далечните звезди. Сам с корени в архетипа, мита и ритуала, “Лабиринтът” е предвестник на един свят, в който животът, творчеството и общуването напълно се припокриват. Затова посетителите в този театър се явяват не публика, а пълнокръвни участници в един акт на съ-творчество.

„Дървото на живота” ще се състои в мистичната гора край Иракли от 31 юли до 7 август 2011. Добре е да се знае, че от 2005 година, когато Театърът на сетивния Лабиринт за първи път стига до България, досега у нас са се случвали само шест такива представления - на практика по едно на година. Не пропускайте тазгодишното! Доведете и своите приятели.

За да преминете през сетивния Лабиринт “Дървото на живота” е необходима предварителна резервация на билет, която може да бъде направена по телефон – 0885 617 207 и 0896 890 890, или на имейл labirint.teatar.bg@gmail.com.


Автор:
Златина Толева
Публикация:
23.07.2011 г. 13:27
Посетено:
1824
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/12928-teatar-na-setivniya-labirint-darvoto-na-zhivota