Сцена / екран / ефир

"Приказки от прежда" очакват малките посетителите в столична галерия

Куклен театър за деца над 4 години в софийската галерия „Снежана”

"Приказки от прежда" очакват малките посетителите в столична галерия


◊ СЪБИТИЕТО

Със своя спектакъл „Приказка от прежда“ актрисата и режисьор Катя Илкова ще зарадва малчуганите в столичния арт-център на 6 март, неделя, от 12:00 ч." където… „в едно далечно царство от прежда Кралят и Кралицата обичат да спят и сънуват. Но така остават малката принцеса сама да си играе с непозволени неща и затова я заключват на страшния таван…”.

За малките меломани, отново в неделя, след кукления театър (от 14:00 до 17:00), галерия „Снежана” е подготвила музикален „миш-маш” с училището за музикални таланти „D Stars”, в който малчугани на възраст от 5 до 13 години ще изпълняват детски песни.


◊ ОЩЕ В ПРОГРАМАТА

В галерията се организират и театрални постановки, както и музикални изпълнения в разнообразни тематични жанрове, като 24-часов танго маратон, пиано-рецитали, концерти за цигулка, народна музика, четения и представяне на книги.

От 15 март пък галерия „Снежана“ става събирателно място за всички любители на фотографията, които искат да научат тънкостите и на това изкуство. Интересуващите се от фотография ще могат да присъстват на курс, воден от известния Цецо Четъшки. Курсът е с продължителност 3 месеца – три пъти седмично по 1 час.

Арт-центърът предлага и възможност за организиране на уютни фирмени събития и частни партита.

Галерия „Снежана“ се намира на столичната улица „Денкоглу“ 30.


Автор:
Галерия "Снежана"
Публикация:
02.03.2011 г. 14:18
Посетено:
1812
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/11795-prikazki-ot-prezhda-ochakvat-malkite-posetitelite-v-stolichna-galeriya