Сцена / екран / ефир

Парти по случай 20-годишнината на лейбъла Ninja Tune

Запечатай в клип и спечели

Парти по случай 20-годишнината на лейбъла Ninja Tune


◊ СЪБИТИЕТО

На 24 февруари с мащабно парти Eventease ще отпразнува 20 години от създаването на култовия лейбъл Ninja Tune. Специални гости на събитието ще бъдат DJ Vadim, TokiМonstа и Daedelus.

Партито започва в 20:00 часа с музикалната селекция на Sava и ще свърши в ранните часове (06:00) на 25-ти февруари, със сета на Stoyan.


. Eventease ще предизвика всички присъстващи в клуб MIXTAPE 5 (подлеза под моста на влюбените, НДК), да запечатат със своите камери, апарати или телефони чрез видео клипове най-яките си моменти, не само от партито, но и от преживяванията си преди, по време и след клуба.


◊ ПОВЕЧЕ

Всеки може да участва в експеримента, стига да заснеме няколко клипчета с мобилния си телефон, камера или фотоапарат преживяването си тази вечер и да публикува линк към видео клипчетата, на Facebook страницата на Eventease или го прати на имейл : info@eventease.org. Идеята на организаторите е след партито от изпратените материали да се сглоби късометражен филм, отразяващ събитието Ninja Tune XX, но през погледа на феновете на лейбъла в България.

За първите 10 отзовали се на предизвикателството, организаторите на събитието са подготвили специална награда – стек с 6 бири Гролш, а за видеото, събрало най-много гласове от феновете във Facebook, е предвидена специална награда – бутилка уиски Bushmills.


◊ BG ДИДЖЕИ НА ПАРТИТО

Вечерта Ninja Tune XX, която се организира от Eventease, ще получи и силна подкрепа от двама български диджея – Stoyan и Sava.

Sava е добре познат на феновете на качествения саунд - стиловете, по които се увлича, са hip-hop, jazz, funk и всичко между тях. Създател е и на Skankdal.com, музикалния блог, който вече има и официална клубна вечер, на която SAVA е главен хост и организатор. В момента SAVA е резидънт диджей в бар „Петък“ и клуб MIXTAPE 5.

"Какъв стил ще бъде сетът днес?" Това е най-често задаваният въпрос от всички, които следят изявите на Stoyan.

Стиловете, в които се е впускал през годините, са много и разнообразни - Trance, House, Breakbeat, Drum & Bass, Chillout. Tова, което ги обединява, е мелодията и музикалността, както и желанието да се разчупят стереотипите за стиловете в електронната музика. През годините Stoyan е бил на една сцена с имена като Audio Bullys, Coldcut, Stanton Warriors, Hybrid, Cristian Smith, James Lavelle (Unklie), N.O.H.A., Banco De Gaia, Dj Marky, и мн.др.


Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на eventim.bg  (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др).

Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25 лв.

Възрастово ограничение: 18+
Автор:
Хелиана Велинова, Eventease
Публикация:
23.02.2011 г. 18:49
Посетено:
975
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/3/news/11734-parti-po-sluchay-20-godishninata-na-leybala-ninja-tune