Пресконференции

Представяне на Форум БУНА 2024

Пресконференция (на живо и онлайн) на 7 февруари от 14:00 часа

Представяне на Форум БУНА 2024

◊ ПОКАНА

Фондация БУНА и Сдружение Таляна Ви канят на пресконференция (на живо и онлайн) на 7 февруари от 14:00 часа за представяне на второто издание на фестивала БУНА, който за поредна година ще събере представителите на съвременната българска визуална сцена във Варна. Пресконференцията ще се състои в БТА Варна и ще се излъчва на живо с възможност за задаване на въпроси за всички желаещи да се включат от страната. 

Форумът БУНА цели да обедини организации, куратори и артисти, които се занимават със съвременни визуални изкуства в страната. Фестивалът работи за подсилването на връзките между организации, експерти и артисти в сектора и насърчаването на повече международни сътрудничества.

По време на събитието в сряда организаторите ще представят темата, куратора и приоритетите в програмата на тазгодишното издание, както и отворената покана към участниците и възможностите за допълнително финансиране на техни проекти. 

Пресконференцията може да се гледа на живо на сайта на БТА: https://www.bta.bg/bg/pressclub/schedule и Facebook страницата на БУНА: https://www.facebook.com/BunaVarna 

Очакваме ви на буната!

 

"Защото буните разбиват вълните и променят брега"

#bunavarna

 

Автор:
Яна Стефанова, Агенция Imp-Act
Публикация:
07.02.2024 г. 12:29
Етикети:
представянепресконференцияСдружение Таляна
второ издание на фестивала БУНА
Фондация БУНА
Посетено:
269
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/26/news/38498-predstavyane-na-forum-buna-2024