Пресконференции

Пресконференция и представяне на книга от Лес Немети

Успешно излизане от бизнеса: защо, кога и как?

Пресконференция и представяне на книга от Лес Немети


◊ ПОКАНА

Център за предприемачество и управленско развитие - България (CEED) и издателство “Класика и Стил” имат удоволствието да ви поканят на пресконференция с участието на
Лес Немети, която ще се проведе на 9.12.2011 г. (петък) от 11.00 часа в зала „Арена“, Хотел Арена ди Сердика, гр. София, ул. „Будапеща“ №2-4.

По време на пресконференцията Лес Немети ще представи своята книга
Успешно излизане от бизнеса и ще сподели своя опит за това, как да повишим стойността на нашата компания, да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем дори в момент на икономическа криза.

Участници в пресконференцията:

. Лес Немети - главен изпълнителен директор на Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd
. Николай Ярмов – изпълнителен директор на CEED България

След пресконференцията ще се проведе семинар на тема: „Как да оценим бизнеса си и как успешно да го продадем”, по време на който Лес Немети ще запознае участниците с тънкостите на двете основни стъпки при излизане от бизнеса: оценка на фирмата и успешното продаване на компанията.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕС НЕМЕТИ

Лес Немети е главен изпълнителен директор на Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd. и през своята 25-годишна кариера е участвал в продажбата на хиляди бизнеси в над 40 страни в качеството си на финансов съветник, адвокат и собственик на компании. Лес е ръководил Унгарската агенция по приватизация, работил е в Световната банка и е съветвал и помагал на правителствата на 23 държави в приватизацията и привличането на инвестиции. Чете лекции в Джорджтаунския и Централноевропейския университет и участва в много икономически форуми по цял свят, а задълбочените му коментари по финанси и по конкретни бизнес проблеми се отразяват от международната преса, телевизия и радио.


Моля, потвърдете своето участие до 17.00 часа на 8.12.2011 г. (четвъртък) на Диана Чобанова: тел.: 0879 931 336 или имейл: d.chobanova@proway.bg

Автор:
PRoWay Communications Agency
Публикация:
08.12.2011 г. 14:02
Етикети:
бизнеспредставяне на книгасеминарпресконференция
продаване на бизнес
излизане от бизнеса
Лес Немети
Посетено:
1726
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/26/news/13735-preskonferentsiya-i-predstavyane-na-kniga-ot-les-nemeti