Годишнини

Алфа радио - на 11 години

Голямо парти за рожденият ден на Алфа радио през март

◊ СЪБИТИЕТО

На първа пролет партирадиото на България става на 11 години


Медията спазва традицията от последните 2 години и сега за празника е поканила 11 диджея, които ще пускат музика повече от 11 часа.


◊ ЗА ПРАЗНИКА

Вече е ясно кой ще завърти грамофоните точно в 11 вечерта в Клуб ARRO Dance - това са Дидо от Deep Zone, Double D от бургаския клуб Excess и световноизвестният Martijn ten Velden, който вече и бил гост на Алфа радио през лятото на 2006 година. Тогава той бе супер популярен в цял свят с хита “I Wish U Would”. Песента оглави и Топ 40 на Алфа радио за 2006 година. Martijn очаква с нетърпение отново да се срещне с хауспубликата във Варна.

Днес именитият диджей се е превърнал в един от най-уважаваните новатори на сцената. Martijn ten Velden създава собствен саунд – funky yet tribal с елементи на прогресив и електро. През годините е заставал зад грамофоните на много клубове по света – от оплювания клуб Space в Ibiza (като с това става първия холандски диджей, свирил там) до “The Fresh Master Class Festival” редом с Tiesto и Sven Vath.

Тези, които са били на пратито на Алфа радио през лятото казват: “Усмихва се, танцува и изглежда така, сякаш знае точно как се чувстваш. Той е в абсолютна хармония с аудиторията!”

От Алфа радио все още пазят в тайна, кои ще са другите 7 диджея, които ще ни забавляват от ефира през деня на 22 март.
Автор:
Лидия Димитрова
Публикация:
05.03.2007 г. 14:41
Посетено:
589
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/25/news/3592-alfa-radio-na-11-godini