Годишнини

Месец на „Сиела Норма“ през април

Компанията празнува 35 години от създаването си с комплимент към своите клиенти

Месец на „Сиела Норма“ през април

 

◊ МЕСЕЦ НА „СИЕЛА НОРМА“ ПРЕЗ АПРИЛ

През 1985 г. с основаването на „Норма“ се поставя началото на компания, която 35 години по-късно е доказан лидер на българския пазар и доверен партньор на бизнеса.

За малко повече от две десетилетия „Норма“ вече е изградила традиции в разработването на правно-информационен софтуер, за да намери през 2010 г. верния партньор в лицето на „Сиела“.

И ето че през 2020 година „Сиела Норма“ навършва 35 години!

По този повод издателство и книжарници „Сиела“ се обръщат към своите читатели с малък подарък. Всички знаете, че приказките обикновено завършват с „и три дни яли, пили и се веселили“. Но нашето празненство ще продължи целия април!

От 00:00 часа на 1 април до 24:00 на 30 април всички книги на издателства „Сиела“ и „Deja Book” ще се предлагат с отстъпка 35% онлайн на www.ciela.com*!

А целият екип на издателството ще се опита да улесни нелеката задача по избирането, като сподели своите препоръки всяка седмица!

Днес зад утвърдената марка „Сиела Норма“ стоят един от иноваторите в областта на правно-информационния софтуер, едно от най-големите издателства у нас, и най-бързо развиващата се верига книжарници в България.

Екипът на компанията благодари за лоялността и доверието на своите дългогодишни клиенти, партньори и колеги, като си пожелаваме много творчески идеи отвъд хоризонтите, които заедно да превръщаме в нашите осъществени цели.

*Промоцията важи до изчерпване на количествата в в склада на онлайн магазина. В предложението не влизат книги в друга промоция, обявена до 1 април, книги на цена 5,00 лв. или по-ниска, предстоящи заглавия или такива, издадени при специални условия.

 

Автор:
Изд. Сиела
Публикация:
31.03.2020 г. 17:37
Етикети:
издателство „Сиела“празник
книжарници „Сиела
отстъпка
Deja Book”
35 години
„Сиела Норма“
Посетено:
922
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/25/news/31076-mesets-na-siela-norma-prez-april