Годишнини

Екипът на „Българска история“ – партньор на концерт-спектакъла „Годината на Левски“ в Габрово

Събитието е на 27 юни с вход свободен

Екипът на „Българска история“ – партньор на концерт-спектакъла „Годината на Левски“ в Габрово


◊ В ПОДКРЕПА НА КОНЦЕРТ-СПЕКТАКЪЛА "ГОДИНАТА НА ЛЕВСКИ"

Екипът на „Българска история“ стана партньор на концерт-спектакъла „Годината на Левски“ в Габрово, посветен на 180-годишнината от рождението на Апостола на българската свобода. Благодарение на „Българска история“ зрителите на концерт-спектакъла ще могат да гледат специален късометражен филм, създаден от тях за Васил Левски.

Припомняме, че спектакълът е с ВХОД СВОБОДЕН и ще се състои на 27 юни, вторник, от 18 часа в зала „Възраждане“ с участието на Детски фолклорен ансамбъл „Габровче“ и Младежка театрална студия „Гаргара“. Организатори са Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово и Община Габрово.

 

◊ ДАРЕНИЕ ЗА ГАБРОВСКИТЕ КУЛТУРНИ И ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ

Още един благороден жест направиха от „Българска история“ за габровци – те ДАРЯВАТ 100 броя от списание „Българска история“, посветено на Васил Левски. Тематичното издание ще стигне до местните библиотеки в Габрово, училищата и културните институции.

Специално за посетителите на концерт-спектакъла на 27 юни, ще бъде разиграна томбола и част от тях ще си тръгнат с подарък – списанието „Българска история“!


Може да следите подробности за концерта-спектакъл в специалното Фейсбук събитие тук.


Автор:
Обществен комитет "Васил Левски" - Габрово
Публикация:
23.06.2017 г. 17:11