Конкурсни резултати

Резултати от конкурса на Сдружение „Постоянно образование”, клон на японския образователен център „Номура” за интегрирано образование през целия живот – Токио

Първа награда от 500 лева получи Нина Ангелова

 

На 18 декември 2022 г. в зала Б на Българската търговско-промишлена палата в София Сдружение „Постоянно образование“ за десети път връчи наградите от конкурса на Сдружението за защитена през текущата година дипломна работа на хуманна тема, свързана с училищното възпитание, образоваността на обществото и връзката му с природата.  

Бяха присъдени две награди - една първа и една поощрителна.

Първа награда от 500 лева получи Нина Ангелова за защитена дипломна работа в СУ „Св. Климент Охридски“, философски факултет, магистърска програма на тема: „Философия за средните училища“, магистърска ТЕЗА: „Превенция на отпадането от училище в рамката на Наредбата за приобщаващо образование. Анализ на случай“. Нина работи в гр. Козлодуй, СУ „Св. св. Кирил и Методий“ като учител по философия и гражданско образование.

Поощрителната  награда отиде при старши-сержант Тодор Халачев, за защитена дипломна  работа във Военната академия „Георги Стойков Раковски“, факултет „Командно – щабен“, катедра „Мениджмънт на извънредните ситуации“. ТЕЗА: „ Изменение на климата и климатични аномалии“ за придобиване на образователно-квалификационна степен „магистър“. Понастоящем  Тодор Халачев работи като оркестрант с кларинет и саксофон в Представителен духов оркестър на военно-въздушните сили на България в гр. Пловдив.

Наградите връчи Мария Цонкова, председател на Сдружението.

Участниците получиха и коледни пакети с книги от издателствата "Стилует" и "Недланд".

www.graspo.org .

Автор:
Мая Славова
Публикация:
29.12.2022 г. 12:52
Посетено:
858
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/21/news/36121-rezultati-ot-konkursa-na-sdruzhenie-postoyanno-obrazovanie-klon-na-yaponskiya-obrazovatelen-tsentar-nomura-za-integrirano-obrazovanie-prez-tseliya-zhivot-tokio