Конкурсни резултати

Известен е победителят от фотоконкурса на Младежкия дом - Монтана

Фотоконкурс “Европейски маршрути”

◊ СЪБИТИЕТО

Известен е победителят от фотоконкурса на Младежкия дом - Монтана

Галяна Торбова бе класирана на първо място в конкурса за любителска снимка, организиран от Общински младежки дом – Монтана. Тази година той е под наслов “Европейски маршрути” и е посветен на 9 май – ден на Европа. Фотографията на 29-годишната участничка се открои сред близо 40 снимки, изпратени за участие в творческото състезание от различни краища на страната.

Втората награда бе присъдена на Мариана Цолова, а на трета позиция остана снимката на Гергана Петкова.

Поощрителни награди бяха присъдени на Лия Шкрибайло, Галина Грозева и Тодор Русинов. Тази година освен художественото ниво, оригиналност на идеята и нестандартна гледна точка, журито взе предвид и  коментарния текст за снимката, съдържащ информация за заснетия обект, пречупена през индивидуалните преживявания на автора. 

Професионалният фотограф Саветка Димитрова – управител на фирма “Съни колор“, оглави журито, оценявало снимките, получени на електронния адрес на Младежкия дом. Заедно с нея творческите им достойнства анализираха Любомир Мечков и Камелия Александрова – управител на общинското радио Канал М.

Наред с наградените фотографии, журито реши и всички останали снимки заедно с отличените да бъдат аранжирани във фотоизложба. Тя ще бъде открита на 9 май в 11.00 ч. във фоайето на Младежкия дом. Там ще бъдат връчени и наградите на победителите в конкурса.

И тази година фото-студио “Съни колор”  копира безвъзмездно снимките, които ще участват във фотоизложбата.

Медийни партньори на Младежкия дом са вестниците „Монт прес” и “Слово плюс”, КТВ „Монт 7”, радио Берк и Канал М, и сайтовете www.montana-dnes.com, kulturni-novini.info, www.novinitem.com.


Автор:
Мариета Найденова, PR на Общински младежки дом
Публикация:
27.04.2011 г. 17:06
Етикети:
Посетено:
1609
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/21/news/12228-izvesten-e-pobeditelyat-ot-fotokonkursa-na-mladezhkiya-dom-montana