Изложби

Greeting cArt's на Вили Банкова в Център-ателие "Николай Шмиргела"

Ето защо ние обичаме картичките!

Greeting cArt's на Вили Банкова в Център-ателие "Николай Шмиргела"


◊ СЪБИТИЕТО

Greeting cArt's
авторски картички на Вили Банкова


Откриване в петък - 6 ноември 2009, от 18.00 часа
Център-ателие „Николай Шмиргела”
ул. „Ген. Паренсов” 30


◊ ИЗЛОЖБАТА

Кога беше последният път, когато написахте на ръка послание до човека, когото обичате? На кого искате да изпратите картичка? И какво бихте написали на нея? Дали ще ви хрумне да напишете гатанка? Или да напомните за нещо? Или пък само едно истинско "Обичам те".

Нито една форма за незабавно съобщение не може напълно да замени този топъл и интимен жест, който наистина показва на човека до нас, че той или тя заслужава всяка секунда от нашето време.

Ето защо ние обичаме картичките!

Greeting cArt's e изложба с авторски картички на Вили Банкова, които ще можете да разгледате от 6 ноември в галерия „Николай Шмиргела“.

А коя е Вили Банкова? Тя има художествено образование. От пет години работи в арт магазини "Слънчоглед". Преди това е работила като преподавател по рисуване във Варна. Това е първата й изява с картички. Те са свежи, вдъхновяващи, и най-важното: водят до хрумването, че всеки е автор и всеки може да направи своята уникална картичка. Те са малка приятна изненада за човека, когото обичаме, който празнува годишнина, кани ни на гости или сватба или е просто специален в живота ни.

Автор:
Център-ателие "Николай Шмиргела"
Публикация:
03.11.2009 г. 23:10
Посетено:
847
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/8803-greeting-cart-s-na-vili-bankova-v-tsentar-atelie-nikolay-shmirgela