Изложби

Ноти от сърцето

Изложба от фотоконкурса

◊ СЪБИТИЕТО

Изложбата от фотоконкурса "Ноти на сърцето" бе открита на 28.06.2007 (четвъртък) от 19 ч. в Apartment, на ул. Неофит Рилски № 68 (над Уго 2).

В приятна атмосфера и под звуците на акустичен джаз бяха раздадени наградите от фотоконкурса "Ноти от сърцето". Изложбата продължава до 08.07.2007 г. и дотогава може да видите най-добрите фотографии, запечатали емоцията от концертите от Третия фестивал Джаз +. Тя може да бъде разгледана и on-line от 28.06.2007 на
http://photosynthesis.bg.


◊ УЧАСТНИЦИ

В изложбата участват подбрани от журито на конкурса снимки на: Васил Върбанов, Влади Балевски, Дафинка Стоилова, Димитър Момчев, Иван Масларов - Джъмбо, Илиян Ружин, Калина Янчулова, Кирил Желязков и Лидия Кулекова - Амелид.


◊ КОНКУРСЪТ

Конкурсът се проведе в два етапа. Първият етап бе отворен за всички желаещи, които изпратиха снимки, по тяхна преценка отговарящи на темата на конкурса. В края на първия етап на конкурса жури от Дюкян Меломан и PhotoSynthesis избра 10 фотографи, които улавят най-добре емоцията на музиката в своите фотографии.

По време на втория етап 10-мата избрани фотографи бяха поканени да снимат концертите от фестивала Jazz+ през месец май.

Журито от Дюкян Меломан и PhotoSynthesis определи тримата победители в конкурса:

I-ва награда: iPod (nano 2GB) – Калина Янчулова
II-ра награда: монопод – Лидия Кулекова
III-та награда: октопод + музикален диск – Димитър Момчев

Спечелилият трета награда има възможност да се наслади на наградата си или на други морски специалитети във вид на вечеря за двама в гръцки ресторант.
Автор:
Джаз +
Публикация:
27.06.2007 г. 08:48
Посетено:
418
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/4214-noti-ot-sartseto