Изложби

Откриване на изложбата “Издателство “Ерго” и кориците на Василена Георгиева”

В изложбата участват 18 книги и печатни издания, на които Василена е правила художествено оформление през последните пет години.

Откриване на изложбата “Издателство “Ерго” и кориците на Василена Георгиева”

◊ ПОКАНА

Заповядайте на изложбата “Издателство “Ерго” и кориците на Василена Георгиева”.

Откриването ще се състои на 8 декември от 17 часа в отдел “Изкуство” на Регионална библиотека "Николай Вранчев" гр. Смолян.

В експозицията ще можете да видите 18 книги и печатни издания, на които Василена Георгиева е правила художествено оформление през последните пет години, а така също и да се запознаете с работата на издателство “Ерго”.

Носете си доброто настроение и усмивките!

 

Василена Георгиева е родена през 1985 г. в град Смолян. Завършва Езикова гимназия "Иван Вазов" – град Смолян, след което записва Немска филология в Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и завършва семестриално. Професионално образование по Дизайн получава в BSZ Alois Senefelder - Мюнхен, през 2017жг. С издателство „Ерго“ работи от 2018жг. Освен страстта към графичния дизайн, оформлението на книги и печатни издания и илюстрацията, Василена е и самоук художник с интереси към графиката и печатните техники.

 

Автор:
Издателство "Ерго"
Публикация:
05.12.2023 г. 16:09
Етикети:
книгиизложба
художествено оформление
печатни издания
гр. Смолян
Регионална библиотека "Николай Вранчев"
“Издателство “Ерго” и кориците на Василена Георгиева”
Посетено:
324
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/38179-otkrivane-na-izlozhbata-izdatelstvo-ergo-i-koritsite-na-vasilena-georgieva