Изложби

Арт галерия „Д. Стойкова“ - нова галерия в сърцето на София

Откриване на 15 декември 2022 г. от 19:00 ч. с изложбата „Цветотерапия“

 

◊ ПОКАНА

Скъпи приятели на изкуството,

Имаме щастието да споделим, че Арт галерия „Д. Стойкова“ отвори врати за посетители! Откриването ще бъде на 15 декември 2022 г. с тематичната изложба „Цветотерапия“.

Заповядайте вечерта (от 19:00 ч.) в самото сърце на гр. София (ул. "Цар Асен" № 61), където, в уюта и спокойствието на галерията, да се насладите на картините на Даниела Стойкова.

Гарантираме Ви едно цветно и зареждащо с позитивни емоции преживяване!

Изложбата „Цветотерапия“ включва картини на художничката Даниела Стойкова, обединени от характерния за нея ярък и изпълнен с цветове и багри стил.

Творбите разкриват света в една различна, приказна светлина, като носят силно изразена позитивна енергия, чувството за любов и хармония, топлина и любов в сърцата на хората!

Името на изложбата се появи при аранжирането на новата галерия. Когато окачихме картините, изложбената зала засия и се превърна в едно прекрасно "цветно море", което залива с багри и емоции престъпилите прага.

С палитрата от запомнящи се цветове, творбите на Даниела Стойкова оказват позитивен ефект върху посетителите, особено през тъмните, мъгляви зимни месеци. Картините прогонват тъжните мисли и мрачното настроение, като зареждат зрителите с положителни емоции и гледки от морето, планините, та до уютните български традиционни къщи и великолепни църкви.

Няма нищо по-хубаво от щипка "цвят" и добро настроение през зимата, особено когато наближават Коледните и Новогодишни празници. А ако искате да се уверите в ефекта, посетете галерията лично и се потопете в цветното творчество на Д. Стойкова, един млад български художник!

Разгледайте галерията и вижте повече за събитието: https://dstoykova.com/

Очакваме ви, за да ви заредим с позитивна енергия!

Автор:
Даниела Стойкова
Публикация:
14.12.2022 г. 11:24
Етикети:
Посетено:
751
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/36063-art-galeriya-d-stoykova-nova-galeriya-v-sartseto-na-sofiya