Изложби

Деветнадесета годишна изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

Откриване на 28 май 2022, 11.30 ч. в галерия "България" на Софийска филхармония

Деветнадесета годишна изложба на деца от Ателие "Приказен свят" с ръководител Татяна Антонова

 

◊ ПОКАНА

На 28 май в 11.30 часа в галерия "България" на Софийска филхармония ще бъде открита Деветнадесета годишна изложба на прекрасните и талантливи деца от Ателие "Приказен свят", с ръководител Татяна Антонова.

Изложбата ще представи творби от учебната 2021/202 година, изпълнени в различни техники.

От 28 май до 1 юни посетителите на детската изложба ще могат да се насладят на разнообразието от теми и жанрове, в рисунките на деца на възраст от 4 г. до 18 г. 

Получените до момента над 150 награди от Япония, Словакия, Португалия, Германия, Румъния, САЩ, Турция, Франция, Сърбия и от петнадесет родни конкурса, ще станат отново повод за трепетни вълнения и удовлетворение от положените усилия. Ще бъдат връчени и дипломи за успешно представяне през учебната година на всички възпитаници на Ателието.

Ателие "Приказен свят" е място, където се обучават по изобразително изкуство деца над 4-годишна възраст, от 2003 г. насам. Негов създател и ръководител е Татяна Антонова - художник-магистър по изобразително изкуство с вече 36-годишен стаж като преподавател. За това време нейните възпитаници са носители на многобройни отличия и престижни награди от участия в наши и световни конкурси.

Заповядайте на тази изложба, понесена на крилете на детството и се насладете на непосредствената свежест в детските рисунки!

Подкрепете малките художници и тяхното нестихващо желание да създават и развиват усета си за красота, да утоляват неуморно своята жажда за нови знания и умения!

 

Автор:
Калина Петкова
Публикация:
25.05.2022 г. 12:07
Посетено:
815
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/34763-devetnadeseta-godishna-izlozhba-na-detsa-ot-atelie-prikazen-svyat-s-rakovoditel-tatyana-antonova