Изложби

"Lost or Found" - изложба графики и рисунки

8 - 31 март 2022, Галерия „ГрафикАрт“

"Lost or Found" - изложба графики и рисунки

 

◊ ПОКАНА

На цветния предпролетен 8 март галерия „ГрафикАрт“ има удоволствието да ви покани на изложба с графики и рисунки на 11 млади дами: Ива Димитрова, Ваня Божева, Петя Димитрова, Дария Казакова, Кристина Вътова, Натали Саркисян, Стефани Чернева, Зина Неделчева, Стефани Костадинова и Янка Митева.

Всички те са завършили специалност „Графика“ в НХА и за тази изложба са обединени от своята преподавателка – художничката Емануела Ковач, която също представя свои творби.

Момичетата избраха да нарекат съвместната си изложба “Lost or Found” / „Изгубени или Намерени“. През последните години всяка от тях е тръгнала по своя индивидуален път, но сега те отново намират нишката помежду си. Чрез изложбата заявяват преоткриването на творческия си стимул и завръщането към желанието за изява и отстояване на позиция. Защото понякога да се изгубиш означава да извървиш пътя към себе си и да се намериш с ново и по-зряло светоусещане.

Заповядайте на на откриването на изложбата - 8 март (вторник) между 17:00 и 20:00 ч. в галерия „ГрафикАрт“ (ул. „Златовръх“ 50, Лозенец)!


В рамките на изложбата, до 31 март, галерията ще бъде отворена за посетители от понеделник до петък от 12:00 до 18:00 ч.

 

Автор:
галерия „ГрафикАрт“
Публикация:
05.03.2022 г. 14:46
Посетено:
762
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/34222-lost-or-found-izlozhba-grafiki-i-risunki