Изложби

"Хоризонт на събитията" – сборна изложба фотография

24 юни – 07 юли 2021, Галерия ONE - София

"Хоризонт на събитията" – сборна изложба фотография

 

◊ ПОКАНА

ONE Gallery

представя

"Хоризонт на събитията"

Сборна изложба - фотография

Изложбата е в рамките на Европейски месец на фотографията 2021

(24.06. –  07.07.2021)

Участват: Иван Кюранов, Генади Гатев, Лиляна Караджова, Надежда Павлова, Йоана Ангелова, Симона Халачева, Калоян Богданов, Юлиана Хичева, Боряна Пандова и Росен Тошев

Официално откриване: 24 юни, четвъртък, 18:00–20:30 ч.

Галерия ONE, гр. София, ул. „Иван Вазов“ 14 (вход от ул. „6-ти Септември“)

 

"Хоризонт на събитията" е проект, който утвърждава пространството на Галерия ONE като свободна зона, в която млади и вече утвърдени автори отразяват своите посоки от последните събития. Изложбата е по идея на Росен Тошев, който вдъхновява и въвлича авторите в едно лабораторно търсене на творческа еманципация и неограниченост.

По своята същност изложбата не е проект, показващ определени кураторски виждания и тематични насоки.  Необвързаността с определени смислови рамки и артистични похвати е един от начините да бъдат показани личностните виждания и вълнения на отделните автори в тяхната неподправеност и автентичност.

В този смисъл "Хоризонт на събитията" е място, в което можем да се срещнем с творческите емоции и артистичните интерпретации на млади и утвърдени вече артисти, свързани както със самата фотография, така и с Националната художествена академия, но всички те с уникален художествен ъгъл на обектива.

 

 

Автор: ONE Gallery
19.06.2021 г. 14:33
Посетено: 515
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/32968-horizont-na-sabitiyata-sborna-izlozhba-fotografiya