Изложби

"Жените на София" - изложба на фотографа Вихрен Георгиев

От 5 до 19 април на „Моста на влюбените“ до НДК

"Жените на София" - изложба на фотографа Вихрен Георгиев

 

◊ ПОКАНА

От 5 до 19 април на „Моста на влюбените“ до Националния дворец на културата можете да се насладите на една различна и внушителна по въздействието си фотографска изложба „Жените на София“ – дело на фотографа Вихрен Георгиев, който е известен на широката публика със своя дигитален проект People of Sofia.

Изложбата показва едно различно и красиво лице на София, затова се радваме, че получихме подкрепа от  Столична община. Зад каузата застанаха много наши приятели и партньори –  с гордост искаме да благодарим на Български фонд за жените, РЕ БРАНД принт, издателство ФО, фондация „Книги и деца“, FOX book café, които повярваха в идеята, че красотата е толерантност.

В изложбата са включени 60 фотоса на жени, част от двуезичната книга „Жените на София/Women of Sofia“. Някои от снимките са специално направени за проекта, а друга част са снимани по улиците на града в последните 5 години. Фотографският проект представя жените на София в тяхната уникалност и различност, с тяхната смелост да отстояват себе си.

Очаквайте в рамките на изложбата и серия от събития, посветени на каузата на жените.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
05.04.2021 г. 11:06
Етикети:
Вихрен Георгиевкнигафотографска изложба
издателство ФО
„Жените на София“
„Жените на София/Women of Sofia“
Посетено:
757
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/32539-zhenite-na-sofiya-izlozhba-na-fotografa-vihren-georgiev