Изложби

АМТИИ показва над 200 творби в онлайн изложба, част от празниците „Светлина и надежда в Стария град”

Годишна изложба на факултет „Изобразителни изкуства”

АМТИИ показва над 200 творби в онлайн изложба, част от празниците „Светлина и надежда в Стария град”

 

◊ ПОКАНА

Годишната изложба на факултет „Изобразителни изкуства” при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ – Пловдив (АМТИИ) представя онлайн над 200 творби на студентите от специалностите фотография, църковна и стенна живопис, педагогика на обучението по изобразително изкуство, графичен дизайн и фотография, сценография и дизайн на облеклото.

Експозицията е част от традиционния арт форум „Светлина и надежда в Стария град”, организиран от екипа на Общински институт „Старинен Пловдив”. Заради епидемичната обстановка изложбата е виртуална, постоянно действаща, и може да бъде видяна във фейсбук страниците на АМТИИ и на ОИ „Старинен Пловдив”, както и в youtube канала Plovdiv old town /official/.

„Посрещнете с настроение и надежда светлите Коледни и Новогодишни празници като се потопите в света на изкуството! Насладете се на красотата и хармонията, сътворени от нашите талантливи възпитаници“, отправя покана ректорът проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак. Тя е благодарна на ръководството на Общински институт „Старинен Пловдив” за доброто партньорство и дигитализацията на произведенията на творците от бакалавърските и магистърски програми от факултет „Изобразителни изкуства” на АМТИИ.

 

Автор:
Катя Стайкова
Публикация:
23.12.2020 г. 14:43
Етикети:
изложбаонлайнсценографияфотографияПловдивАМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“
„Светлина и надежда в Стария град”
църковна и стенна живопис
факултет „Изобразителни изкуства”
Посетено:
785
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/32147-amtii-pokazva-nad-200-tvorbi-v-onlayn-izlozhba-chast-ot-praznitsite-svetlina-i-nadezhda-v-stariya-grad