Изложби

КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на Евгени Батоев

Експозицията ще остане в пространството от 12 ноември до 13 декември 2020

КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на Евгени Батоев

 

◊ СЪБИТИЕТО

Пространството за работа, събития и изкуство КО-ОП представя третата самостоятелна изложба на художника Евгени Батоев „Kаквото посееш - това ще пожънеш“. Експозицията ще бъде официално открита на 12 ноември от 19.00 часа и ще остане в пространството до 13 декември, включително.

Маслени картини разкриват джунгли, градове, машини и организми. Не е сигурно кога, въпреки че има изходна точка, 2019 г. Когато един терен свършва, нов започва. В „пет леки пиеси“ се получава положителна форма на комуникация. Може да бъде каквото си пожелаеш. Подборът се развива в духа на изобретателността и енергията в началото на една неограничена невинност като своебразно мощно ново начинание.

Евгени Батоев е завършил „Живопис“ от Школата за изящни изкуства „Слейд“. Негови произведения на изкуството са участвали в многобройни групови изложби в галерии като галерия „Структура“, “Арт пространство Етър” и “Етър Хага”, ИСИ София и “Кредо Бонум”. Повече информация за Евгени Батоев може да откриете на https://evgenybatoev.com/ , а относно изложбата и официалното откриване, следете събитието във Facebook ТУК.

* * *

Предвид ситуацията с Covid-19 в рамките на изложбата ще бъдат предприети всички необходими мерки за сигурност. В галерията ще се допуска едновременно само определен брой хора, като броят им ще бъде съобразен с размерите на пространството и препоръките за спазване на социална дистанция.

 

Автор:
Наталия Мецова
Публикация:
11.11.2020 г. 15:29
Етикети:
изложбаКО-ОП
„Kаквото посееш - това ще пожънеш“
Евгени Батоев
Посетено:
700
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/31966-ko-op-predstavya-tretata-samostoyatelna-izlozhba-na-evgeni-batoev