Изложби

Сборна изложба „Шарена пролет“

Галерия "Възраждане" с онлайн изложба

Сборна изложба „Шарена пролет“

 

◊ "ШАРЕНА ПРОЛЕТ" В ГАЛЕРИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ"

Скъпи приятели, художници, колекционери, любители и изкушени от изкуството хора,

В отговор на въведеното извънредно положение и призива „Останете си в къщи“ галерия "Възраждане" прекратява груповите откривания на изложбите си.

Не знаем дали красотата ще спаси света. Но знаем, че изкуството лекува. Лекува душата. В това време, когато Личните човешки контакти са ограничени до минимум, ние създадохме за вас нашата виртуална изложба. Във времето, докато е нужно, ще ви показваме някои от най-чудесните картини на прекрасните български художници. Дано поне за малко да ви откъснем от трагизма на деня, да влеем малко шарена радост в сетивата ви, да посъживим душите и да изгоним паниката и страха.

Животът продължава!

Подредихме за вас сборна изложба „Шарена пролет“ с картини, скулптури, рисунки и графики на творци от цяла България. За желаещите да видят на живо творбите ще осигурим безопасен достъп до галерията по предварителна уговорка по телефона или на мейла, и в изпълнение на всички предохранителни мерки. Редовно ще  публикуваме в интернет произведения от изложбата.

В този труден момент, ние ще направим всичко възможно да се съхраним и оцелеем като галерия, като дом за българските творци и по този начин да дадем надежда и шанс за съществуване на нашите художници.

Оставаме на ваше разположение за въпроси и питания!

Бъдете здрави!

 

  Галерия "Възраждане",
  Сим Алексиев, 0889 822 640

  www.vazrazdane-gallery.com

  gallery_vazrazdane@abv.bg

Автор:
Сим Алексиев
Публикация:
30.03.2020 г. 16:29
Посетено:
2672
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/31069-sborna-izlozhba-sharena-prolet