Изложби

Издателство "Омофор" очаква авторски снимки за фотографска изложба "Православието - светлината отвътре"

Краен срок за изпращане на фотографиите - 10 септември 2019 г.

Издателство "Омофор" очаква авторски снимки за фотографска изложба "Православието - светлината отвътре"

 

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

В началото на месец октомври Издателство за православна литература "Омофор" заедно с Фондация "Покров Богородичен" организират Седмица на православната култура в София.

Каним ви да участвате в едно от събитията по програмата – фотографската изложба "Православието – светлината отвътре" – като предложите свои авторски работи.

Ако искате да покажете на света вътрешната светлина и винаги новата красота на православието, уловени от вашия фотобектив – очакваме творбите ви!

Изпращайте снимки във формат JPG, с големина на изображението нe по-малка от 3000 пиксела и резолюция не по-малка от 200 dpi.

Жури в състав: Илиана Александрова, управител на Издателство "Омофор", доц. д-р Мариян Стоядинов, богослов и член на УС на Фондация "Покров Богородичен", и Пенко Скумов, графичен дизайнер и фотограф, ще селектират двадесет от предложените произведения, които ще бъдат изложени в рамките на събитието.

Очакваме вашите фотографии на имейл omophor@gmail.com в срок до 10 септември 2019 г.

Автор:
Изд. Омофор
Публикация:
08.09.2019 г. 13:51
Етикети:
фотографска изложбаФондация "Покров Богородичен"издателство Омофор
Православието – светлината отвътре
Седмица на православната култура
Посетено:
1585
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/30100-izdatelstvo-omofor-ochakva-avtorski-snimki-za-fotografska-izlozhba-pravoslavieto-svetlinata-otvatre