Изложби

"Бял шум" - изложба живопис на Наталия Малакова

Галерия "Етюд", 10-21 септември 2019

"Бял шум" - изложба живопис на Наталия Малакова

 

◊ ПОКАНА

Галерия "Етюд" представя

"Бял шум"

Изложба живопис на Наталия Малакова

10-21 септември 2019

Откриване: 10 септември, вторник, 19:00 ч.

 

Проектът „Бял шум“ включва живописни творби, обединени от атмосферата и въздействието, които носят. Асоциациите, които платната предизвикват са предимно за пейзажи. Чрез тях съзнанието на зрителя попада в една реалност, която не следва безусловно действителността. В нея той се потапя и съзнанието му, свободно да се пренесе, където пожелае, открива възможност за бягство от монотонността на ежедневието. Така представените в изложбата работи провокират определени емоционални реакции в зрителя, които той да изпита единствено пред платното в тишината на своето лично пространство.

Наталия Малакова е родена през 1986 г. Завършва в АМТИИ Пловдив през 2011 г. Има няколко самостоятелни изложби в родния си град Пловдив, излагала е в София и Венеция. Работи предимно живопис, както и в областта на декоративно-приложното изкуство – основно текстил и графичен дизайн. Занимава се и с илюстрация.

Изложбата „Бял шум“ може да бъде разгледана до 21 септември 2019 в пространството на галерия "Етюд" (ул. "Цанко Церковски" 34, София).

 

Автор:
Галерия "Етюд"
Публикация:
31.08.2019 г. 16:22
Етикети:
живописгалерия Етюдизложба
Бял шум
Наталия Малакова
Посетено:
1608
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/2/news/30097-byal-shum-izlozhba-zhivopis-na-nataliya-malakova